https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

BISFENOL I BARNTÄNDER (3)!

Barns tuggytor kapslas in med bisfenol A!

Professor Annika Hanberg vid KI menar att bisfenol A kan vara skadligt långt under gällande gränsvärden och att det därför är ologiskt att förbjuda det i nappflaskor men tillåta det i s.k. fissurförsegling där ojämna ytor och ibland alla tuggytor beläggs med bisfenol A-haltig plast. Svt/bisfenol-används-i-barns-tänder. (hormonfyllning) Klicka Tandvård överst för att bl a läsa om den bisfenol-fria fyllningen! BLOGGPOSTA permalänk Bisfenol A i barntänder!

Both comments and pings are currently closed.

En kommentar to “BISFENOL I BARNTÄNDER (3)!”

  1. [...] Men hur blir det med franska barns tuggytor? (se inlägg) och har beslutet något med att det numera finns färre franska spermier? BLOGGPOSTA [...]

Subscribe to RSS Feed