https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

MENOPAUS AV MAKE-UP!

För tidigt klimakterium av smink!?

Femton år för tidigt klimakterium!? Vem vill ha det? Inte jag, så med tanke på dagens forskarvarning i brittiska Daily Mail, kanske jag ska vara glad över att jag nästan inte använder smink* och aldrig hårspray (Fast man kanske inte kan komma i övergångsåldern två gånger!) Det handlar så klart om hormonstörande kemikalier, närmare bestämt ftalater som kroppen slurpar i sig via huden Make-triggers-early-menopause-Warning 
Även perfluorerade ämnen kan ge Tidigare klimakterium och bäst att fimpa-eller-hamna-i-klimakteriet, skriver Må bra. Bäst är nog också att undvika fransförlängande prostaglandiner om man inte vill ha ändrad ögonfärg, (gp, skanskan) P.s. Finns det nåt bra hormonfritt, ekologiskt smink? fotoakut tidig menopaus klimakterium BLOGGPOSTA permalänk Menopaus av make-up!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Subscribe to RSS Feed