https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

GIFTIGT KVINNOHJÄRTA!

Kemikalier i blodet påverkar hjärtat!

Hjärtsjukdom_skördar_flest_kvinnoliv, läser jag på Svt. Kanske inte så  konstigt med tanke på vad vi har i blodet (underkasten) och de cocktaileffekter som kan uppstå (se förra inlägget om Giftiga Giftermål).
Plastkemikalien bisfenol A sänder falska signaler och kan orsaka hjärtdöd. Många blir av med sina hjärtproblem när de sanerar sin mun från det kvicksilverhaltiga amalgamet. Men det tar vi en annan gång. Nu ska jag vila, för stress är inte heller bra för lilla hjärtat. BLOGGPOST permalänk Giftigt kvinnohjärta!
Both comments and pings are currently closed.

2 Kommentarer to “GIFTIGT KVINNOHJÄRTA!”

  1. [...] i sprayform eller med parfym. 500 personer deltog i studien. ekstrabladet faceb. (Läs även om Giftigt kvinnohjärta) Dog av doftspray!  Doftspray innehåller lösningsmedel som  kan skada hjärnan. Allt [...]

  2. [...] för man behöver väl ändå inte välja mellan choklad och mobil?  Tid. inlägg om hjärtsjukdom & kemikalier. BLOGGPOST permalänk Bisfenol vs choklad! Inlagd i Okategoriserade | Tags: bisfenol A, [...]

Subscribe to RSS Feed