https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

TERRORISTDALT?

Vad vet juristen Ann Holt om hjärnans utveckling?

Skönt att veta att om jag skulle hemfalla åt terrorbrott och mord, så skulle juristen Ann Holt skriva att ”En-gång-var-hon-en-annan”. Men hur vet hon det? Förvisso var jag mindre, men i övrigt var jag mig rätt lik. Kanske gäller det även den norske terroristen.
Kanske har han en medfödd eller förvärvad skada i hjärnans empaticentrum, kanske inte. Låt experter bedöma detta. Holt vägrar tro att man kan födas ”ond” och om det stämmer så torde det gälla även den muslimske bombman som sprängde sig själv i Stockholm i december i fjol – skrev hon något då? Om dubbelmoral-i-medierna handlar det i dagens DN. 
Nu ska jag återgå till kemikalieterrorn – eller blir du glad av bisfenol A?  Huvudsida!  

Both comments and pings are currently closed.

En kommentar to “TERRORISTDALT?”

  1. Hyckleriet.. skriver:

    Tycker dom dvs media pratar skit.. Det var mycket om hur man inte fick hålla muslimer i gemen ansvariga när Taimour var på kartan. Nu gäller dock tvärtom. Det är det faktiska hyckleriet.

Subscribe to RSS Feed