https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

RUGGIGA RINGEN!

Är Ringen ett sjukt hus eller har det bara luftvägskatarr?

Det är inte där jag brukar handla, men jag hade vägarna förbi. Skulle bara köpa en randig eko-tröja. Så fort jag passerat den vindpinade ingången kände jag nåt konstigt i luften, nåt obehagligt som det tog emot att andas in. Fel på ventilationen?
Tjejen i Lindex-kassan himlade bekräftande med ögonen.
-Luften går ba runt runt. Vi har klagat hos husägaren (Boultbee), men inget händer.  Man är rätt trött efter en hel dag…
Jag blev trött på fem minuter. Rusade snabbt ut med tröjan och andades belåtet in den ”friska” luften på Ringvägen. 
Ringde f.d. miljöinspektör Leif Kåwestad. Ringen har varit ett så kallat sjukt hus, fick jag veta. Man bytte golv i alla lägenheter, för man hade lagt på mattorna för snabbt innan det torkat. Men i köpcentret vidtogs inga åtgärder. Kåwestad vet inget om ventilationen utom att luften kan stå stilla i Friskis & Svettis som tillhör samma huskomplex. (arbetarskydd.se) (sjukahus.se)
P.s. Nu när Boultbee-får-ny-ledning kanske det finns hopp för Ringens ventilation?

Both comments and pings are currently closed.

En kommentar to “RUGGIGA RINGEN!”

  1. [...] som luktar skumt. Det gör det även i Kista Gallerian där jag köpte den. (Påminner om ” Ruggiga Ringen”) Den lilla Lenovo pc som jag egentligen skulle ha köpt var Svanenmärkt (enligt information från [...]

Subscribe to RSS Feed