https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

IVF, POSTEN & BISFENOL!

Bisfenol A försämrar möjligheten till befruktning vid in vitro fertilisering visar ny studie!

Forskning* vid University of California visar på 50 % minskad chans till befruktning vid in vitro behandling hos kvinnor med höga halter bisfenol A i blodet. sciencedirect  bpa-may-reduce-chances-of-ivf/ Anledningen kan vara skador på ägget. Det visar tidigare djurstudier. 
IVF som löneförmån
Den nya studien var liten, men det kanske kommer fler snart. Vågar du vänta? På Posten väntar man i varje fall inte med att erbjuda 50 % rabatt på IVF som anställningsförmån. aftonbladet.se/wendela Kanske nåt för butiksbranschen att ta efter med tanke på alla bisfenol-kvitton och de höga halterna i butiksanställda.  (Posten har väl inte så mycket kassapersonal kvar, men kanske hanterar man ett och annat ”Mystiskt Paket” – läs mer i ”boken”)
Här kan du läsa om bebisfeber utan bisfenol-tankar. Foto: www.fotoakuten.se *) se inlägg nedan!

Both comments and pings are currently closed.

En kommentar to “IVF, POSTEN & BISFENOL!”

  1. [...] Företaget: rudolf.de P.s. Notera att även bisfenol A kan försämra ”gravidchanser” se inlägg Inlagd i Okategoriserade | « FÖRBJUD SKIDDOPING! Du kan lämna en kommentar, eller [...]

Subscribe to RSS Feed