https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

CHEMTRAILS UNDER LUPP?

Geoingenjörskonst granskas av svenska forskare!

IPCC-ska-ge-en-balanserad-bild av klimatfrågan, skriver Dn, men forskare menar att man skapar obefogad ängslan
Ängslan kan bana väg för fantasifull klimatteknik, något som forskare i Linköping nu ska granska, och som i bästa fall kan bromsa global uppvärmning. Och i värsta fall – ja vad? En del hävdar att riskfylld geoengineering sedan länge pågår, även i Sverige, något som i (konspira-
torisk?) folkmun kallas Chemtrails, och togs upp i radions P1 2011.
Är  det bara kondensstrimmor efter jetplan man ser (contr)? Manipulerade bilder? youtube
Bil utan bromsar?
2009 sade Obama’s rådgivare John Holdren att geoingenjörskonst, trots riskerna, kan bli en nödlösning, om vi befinner oss i en bil utan bromsar (cbsnews). Men metoderna har vissa brister (youtube), så hur går det med Gates geomanipulerande? Kommer Linköpingsforskarna att kunna ge oss fakta om vad som egentligen pågår? (Klimatspray försurar) (Många vill mixtra med klimatet) (dn) BLOGGPOST permalänk Chemtrails under lupp?

Both comments and pings are currently closed.

8 Kommentarer to “CHEMTRAILS UNDER LUPP?”

 1. Anders skriver:

  Som tidigare pilot i både Flygvapnet och i SAS kan jag avfärda allt tal om att det finns någon verklighet bakom idén med chemtrails. Det handlar om kondensationsstrimmor som bildas av den lilla fukten i flygbränslet. Men det bildas bara när luftfuktigheten är tillräckligt hög. Ibland ligger de kvar i timmavis – hög luftfuktighet, ibland bara en stund, ibland försvinner de direkt. Oftast bildas de inte alls.
  Fenomenet kan även ses på gamla foton från andra världskriget, så konspirationsteoretiker får förklara hur Churchill och Hitler kom med i chemtrailkonspirationen.

 2. [...] vanligare om man dessutom geomanipulerar med hjälp av kemikalier i stratosfären? Se även: Chemtrails under lupp. Om allt fler får D-vitaminbrist blir D-vitaminproducenterna glada, och man får be till Gud [...]

 3. [...] om det som i folkmun kallas Chem-trails har hittills varit  rätt fragmentarisk och kon- spiratorisk, och har gått ut på [...]

 4. Lasse A. skriver:

  Intressant. Jag hade dessutom ingen aning om att piloter hade full kontroll över vilka ämnen som tillsätts flygbränslet eller på annat sätt används.

  Däremot vet jag att det under min barndom sällan eller aldrig kunde skådas ett himlavalv fullt ”kondensationsstrimmor”.

  Man lär så länge man lever. :)

 5. [...] om det som i folkmun kallas Chem-trails (läs mer) har jag hittills uppfattat som rätt fragmentarisk och konspiratorisk; att ett hemligt, [...]

 6. Josef Boberg skriver:

  Chemtrails är ett eländes elände – och jag tror på goda grunder att CO2 – som i någon betydelsefull grad klimatförändrande – ÄR en ren bluff ifrån början till slut. Om vad jag grundar det på – har jag tydliggjort i två kommentarer HÄR.

 7. [...] om det som i folkmun kallas Chem-trails (läs mer) har jag hittills uppfattat som rätt fragmentarisk och konspiratorisk; att ett hemligt, [...]

 8. [...] ingenjörskonst) som verkar fnnas (se silverregn-i-indonesien) och som det forskas* på (se chemtrails-under-lupp). I Sverige marscheras det i Göteborg. GlobalMarchAgainstChemtrails & Geoengineering  [...]

Subscribe to RSS Feed