https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

ÄR VACCINER EFFEKTIVA?

Ska vi tvångsvaccineras i år?

När jag försökte sätta mig in i vaccinfrågan för drygt 10 år sen noterade jag att många tyckte att det alltid är bra och problemfritt med vaccinering, medan andra gärna ville slippa kvicksilver som konserveringsmedel.
Ytterligare andra menade att vacciner innehåller många tveksamma komponenter som kan ge biverkningar och bör undvikas. Sen fanns det de som hävdade att vacciner inte ens är särskilt effektiva, eller att deras effektivitet som den beskrivs historiskt är betydligt överdriven. Angående den senare ståndpunkten så visar en studie att vissa ämnen kan göra vaccin mindre verksamt: se Vaccin & kemikalier. Hur som helst så låter det inte så bra att vaccinbeslut-togs-utan-jävsutredning.
Inte heller att en ny-lag-kan-leda-till-tvångsvaccination-och-rättsliga-följder-för-ovaccinerade!!
Men så illa kan det väl ändå inte vara!? Noterar att Läkemedelsverket (som gör riskbedömningar för vacciner) är den enda myndighet vars verksamhet i huvudsak finansieras av industrin. (lakemedelsvarlden) Se även Vaccinbluffen och Skakad eller vaccinerad 
BLOGGPOSTA permalänk Är vacciner effektiva?

Both comments and pings are currently closed.

2 Kommentarer to “ÄR VACCINER EFFEKTIVA?”

  1. Tobbe skriver:

    Jättebra att du skriver om detta viktiga ämne!

    Som jag ser det finns det redan ett vaccintvång för många av oss. Då menar jag tvång i form av att vara solidarisk, känslomässig utpressning samt att en hel del människor känner tvång av rädsla att förlora sitt jobb…

  2. [...] huvudet!  *) Kan nästa epidemi leder till recession? reuters-flu-economy P.s Se även Är vacciner effektiva?  BLOGGPOSTA permalänk Spretigt om sprutan! Inlagd i Okategoriserade | Tags: biverkning, [...]

Subscribe to RSS Feed