https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

HUND BITER I BISFENOL!

Bitleksaker innehåller BPA & ftalater!

Hundar utsätts för de hormonstörande kemikalierna bisfenol A (BPA) och ftalater när de biter i träningsleksaker av hårdplast och pvc, visar en ny studie. dogs-exposed-to-bpa-by-biting-plastic. (Varför får de inte bita i ben som förr?) Och de äter väl burkmat med BPA också (inlägg)! Nåja, de äter den väl i varje fall inte med bisfenol A-fyllningar i tänderna, eller gör de?
P.s. Det finns ekologiska hundleksaker av hampa eller återanvänt gummi.
Foto: Stella i hälsobutiken. BLOGGPOSTA permalänk Hund biter i bisfenol!

Both comments and pings are currently closed.

En kommentar to “HUND BITER I BISFENOL!”

  1. [...] vapiano-bort-e-numren, men tillsatserna i tuggben går väl knappast att ta bort. Se även hund-biter-i-bisfenol! BLOGGPOSTA permalänk Tungmetaller i ttuggben Inlagd i Okategoriserade | Tags: giftig, tuggben [...]

Subscribe to RSS Feed