https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

KBT MOT BISFENOL A?

Hjälper terapi mot gifter i tandvården?

Kbt-nytt-grepp-i-tandvården, meddelas idag. Ett nyare grepp skulle kunna vara verkligt patientinflytande och fler ogiftiga behandlingsmöjligheter. Varje vecka får jag frågor om tandlagningsmaterial, många vill ha Doxadent* tillbaka. Så ock en tandläkare i Värmland som tröttnat på alla gifter och valt ett hälsosammare yrke. 
Regeringen ändrade sig om förbud!
Fast om man lyckas ta hand om sina tänder kanske man slipper få det hormonstörande ämnet bisfenol A i munnen. Regeringen meddelade nyligen att det inte blir något utökat förbud, se länk i BPA & sköldkörteln, men protester mot bedömningen ledde till att Miljöministern-vill förbjuda-bisfenol-a. Frågan är om förbudet även kommer att omfatta tandlagsningmaterial.
*) Klicka på ”Tandvård” ovan för att läsa mer. (hd) BLOGGPOST permalink KBT mot bisfenol A?

Both comments and pings are currently closed.

2 Kommentarer to “KBT MOT BISFENOL A?”

  1. per skriver:

    kollodialt silver kan göra undervärk för tänderna..

  2. admin skriver:

    Den som har gått omkring med flera gram silver i tänderna i åratal kanske inte vill ha mer (amalgam består till ca 30 % av silver) Är det en slump att du skriver ordet underverk med ‘ä’ (undervÄrk)?

Subscribe to RSS Feed