https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

BPA-FRI INTE RISKFRI!

Bisfenol A-fri plast läcker också kemikalier!

I en artikel diskuteras de studier som gjorts på bisfenol A-fri (BPA-fri) plast i bl a nappflaskor, varav en visar att 95 % läcker andra östrogener. Inte så kul för en förälder att upptäcka. bpa-free-bottles-leach-worrisome-chemicals Men å andra sidan vet väl alla att det finns något som heter glasflaska, eller? Vad få däremot vet är nog att ersättningsämnet BPS kan vara värre än BPA! Även Ny Teknik har uppmärksammat riskerna med BPA-fritt.
BLOGGPOSTA permalänk BPA-fri inte riskfri!

Both comments and pings are currently closed.

En kommentar to “BPA-FRI INTE RISKFRI!”

  1. [...] bpa-free-plastics-going-on-trial-in-texas P.s. Se även: Är-all-plast-östrogen? och Bpa-fri-inte-riskfri! I en artikel bedöms bioplaster: Valuing-Bioplastics BLOGGPOSTA permalänk BPA-fritt i [...]

Subscribe to RSS Feed