https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

BISFENOL A & FOSTERSKADOR!

Missfall hos apor av bisfenol A!

Ny studie visar att apor  som utsätts för plastkemikalien bisfenol A får fler foster med kromosomförändringar och missbildningar och också högre andel missfall. sverigesradio Studien pekar på att kvinnors fertilitet kan påverkas av bisfenol A! Därtill kan fruktbarhetsperioden förkortas, se BPA & fertilitet! (Se även Bisfenol & barnfetma) Foto skulptur i  Bonnierhuset!
BLOGGPOSTA permalink Bisfenol A & fosterskador!

Both comments and pings are currently closed.

En kommentar to “BISFENOL A & FOSTERSKADOR!”

  1. [...] (gp)  Läs även om apor som fick bröstkörtelförändringar av bisfenol A här samt missfall här. *) Amalgam trials in children in Portugal and the USA, HMB No. 3, 1997. M. Kauppi  Vårdguidens [...]

Subscribe to RSS Feed