https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

GLAD VS GIFTIG LAX!

Kan man få diabetes av odlad lax?

Gifter-gör-laxen-till-hälsofara, skriver Svd. Var inte det nyligen på tapeten? Jo, och jag har skrivit om det här (Diabetes av odlad lax?). Laxen kanske är lika glad även om den är giftig, men det är inte jag, och min nätransonerade semester fortsätter NU! (Att helt låta bli att läsa tidningar i en vecka kanske vore en god idé!?) BLOGGPOST permlink Glad vs giftig lax!

Both comments and pings are currently closed.

2 Kommentarer to “GLAD VS GIFTIG LAX!”

  1. [...] i Doha.) *) Vem skitar ner sjön? Glad/giftig lax BLOGGPOSTA permalänk Solsidan & Systemfel! Inlagd i Okategoriserade | Tags: klimatmötet i [...]

  2. [...] Där ses dioxinlaxen som en delikatess som man betalar dyrt för.(Om odlad lax: Glad vs giftig lax) *)  Även spanjorer och portugiser hade rätt höga halter kvicksilver i urin, medan de var [...]

Subscribe to RSS Feed