https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

KONSPIRATION ELLER?

Det fria ordet får ju inte oroa folk!

Reportrarna i radions Medierna (som bl a värnar om yttrandefriheten) har fått Svd att ändra rubriceringen* i en artikel om vaccinet Gardasil (sr.se) för att man befarade att den skulle kunna påverka opinionen i icke kunskapsbaserad, konspiratorisk riktning. Kan de inte påverka GP till att ändra rubrikerna på första sidan intill också? Fast artikeln är förstås inte helt ny, och det pågick vid tidpunkten i fråga en stor utredning om amalgamets hälsorisker. Ville någon lugna den vid det laget rätt oroade (eller luttrade) allmänheten? (kvick/vilseleda)
-Amalgam är nyttigt, sa en väninna. – Det har dom kommit på nu!
Men dom hade inte kommit på nånting alls. Det var det som var problemet. Det andra problemet var att medierna var så lättlurade (det var inte bara GP som svalde den förvånande ”nyheten”).
En komplicerad värld…!
Det skulle vara väldigt bekvämt om allt som myndigheter**, professorer och företag påstår alltid vore med sanningen överensstämmande eller om allt som ”alternativrörelsen” hävdar vore sant.
Då skulle man bara behöva ta ställning EN gång. Men verkligheten är tyvärr mer komplex än så. Allt är inte en konspiration, men det finns konspirationer ( t ex Glödlampskonspirationen, se Nytänk & Nerväxt) och allt är inte forskning som påstås vara det, eller ens nyheter, en del är ankor.
Hur vet man vad som är sant?
När det gäller Gardasil har reportrarna på Medierna inte ens försökt skilja ankorna från vetet! Med hänvisning till att det inte finns nån debatt ställer man sig på etablissemengets sida som man anser står för ”kunskap” medan den i Svd intervjuade motparten avfärdas som ”konspira-
tionsteoretiker”. Man beklagar halvhjärtat att det inte tycks finnas några seriösa vaccinkritiker, men hade man letat så skulle man bl a  ha hittat Ann-Charlotte-Stewart som arbetat med Gardasil. Hurdan är hon? Ja, jag vet faktiskt inte. Jag är inte tillräckligt insatt, men pojkarna på Medierna tycks inte ha läst på alls, då de tror att vaccinkritik är ett nät-fenomen (fast den är betydligt äldre än Internet) och jämför den med klimatskepticism. 
När det gäller amalgamkontroversen uteblir numera de braskande rubrikerna som spretade åt alla håll, sedan amalgamisterna förlorade och amalgam förbjöds.  Av typ miljöskäl.
*) Se länk till den cencurerade rubriken i Svd en bit ner här! **) ← Där finns även info. om den myndighet som kontrollerar både tandmaterial & vacciner och dess finansiering.
P.s. Politikervaccin kanske vore nåt för Medierna? BLOGGPOST permalänk Konspiration eller?

Both comments and pings are currently closed.

7 Kommentarer to “KONSPIRATION ELLER?”

 1. Johanna Nilsson skriver:

  Ja detta med Gardasil är inte särskillt spännande.

  Gardasil är :

  - I särklass det Vaccin i USA som har mest registrerade biverkningar och då vet vi att doktorer i USA uppmanas av läkemedelsbolagen att inte rapportera biverkningar.
  - I särklass det Vaccin som fått mest reklampengar
  - I särklass det Vaccin som snabbast blivit godkännt av FDA
  - I särklass det Vaccin som har mest tveksamma effekter för folkhälsan.
  - I Texas tvingade man skolungdomar att ta vaccinet under slogan att det krävdes enligt lag. President kandidaten Rick Perry kallades efter detta för ”Gardasil-Rick”

  Dessutom är det :

  - Inte säkert att Gardasil skyddar mot HPV
  - Inte säkert att HPV orsakar livmoderhalscancer(I princip alla vuxna har någon form av HPV , aktivt eller inaktivt.)
  - Helt säkert att andra investeringar i folkhälsan skulle ge betydligt större och säkrare resultat.(Se reducering av miljögifter tex.)

  Då kan man fråga sig om:

  - Det här handlar om folkhälsa?
  - Är det möjligt att våra politiker är köpta och att Socialstyrelsen är helt inkompetenta(har de visat detta förut?, ledtråd Svininfluensan)
  - Kan de med vilja göra Vaccin livsfarliga? Se SV-40 viruset i Vaccin och se speciellt http://www.youtube.com/watch?v=9-lcDZkeYhs&feature=results_main&playnext=1&list=PLECC57B1EBA410EED

  Svarar du ja på ovanstående:

  - Ta då inte vaccinet och informera alla du känner om farorna.

  Vem ligger bakom detta och varför sker detta igen:

  - Aldous Huxsey som skrev Brave New World förutspådde(efter att ha umgåtts med den ”riktiga” eliten i världen) att mat och läkemedel samt injektioner skulle användas för att försvaga befolkningen så att vi inte skulle kunna göra revolt. Läs på om New World Order , Bilderbergergruppen. Sveriges framtid dikteras inte av oss folket utan av Eliten i Världen som inte har någon som helst sympati för oss individer. Våra åsikter skapas genom mediamanipulation se Bernard Hayes. Det är därför som Vaccin fortfarande finns. Och se sedan Flexner Report och inse då att läkemedelsbranschen inte är till för oss och vår hälsa.

 2. admin skriver:

  Programmet Medierna görs av produktionsbolaget Tredje statsmakten media AB.
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Tredje_statsmakten
  http://www.tredjestatsmakten.se/om-oss/
  Det verkar vara ett litet gäng personer (de flesta män) som står bakom flera av de granskande programmen i radio och tv, däribland Uppdrag Granskning och Kaliber, som är väldigt viktiga och intressanta. Det har jag tyckt om Medierna i P1 också.
  Ända tills nu…
  Dock har inget av dessa granskande program någonsin (så vitt jag minns) vågat ta sig an amalgamfrågan. Det gjorde bl a tv 4 1994 (Giftet i din mun). Kaliber tog för inte så länge sen upp kvicksilverproblematiken i samband med guldutvinnning.
  Vacciner och amalgam har kvicksilvret gemensamt, det förstnämnda i större mängd. Tror att det under en tid fanns barnvacciner utan kvicksilver som konserveringsmedel och vissa influensavaccin, men nu vet jag inte hur det förhåller sig med den saken..

 3. Lars K skriver:

  ”Man (´Medierna´i SR P1) beklagar halvhjärtat att det inte tycks finnas några seriösa vaccinkritiker.” Tja, hur kan det finnas några när allihop ändå bara är konspirationsteoretiker??
  Vem är naiv nog att tro att man finner sanningen i gammalmedia? Där ingår även Sveriges Radio. Nog sagt!

  ”de tror att vaccinkritik är ett nät-fenomen (fast den är betydligt äldre än Internet) och jämför den med klimatskepticism.” Hur många år vaccinkritiken har på nacken är ganska ointressant. Men både vaccinkritiker och klimatskeptiker är horn i sidan på storfinansen. Den medicinska kartellen vill göra oss sjuka genom bl.a. vaccinering. Då blir vi beroende av läkarnas tjänster och storbolagens ”läkemedel” och därigenom lönsamma för dem. När det gäller myten om global uppvärmning har myndigheterna i symbios med NWO-bankirerna ett helt paket med nya miljö-och klimatskatter redo för oss. De väntar bara på att vi ska bli tillräckligt uppskrämda för att införa skatterna och plocka oss på mera pengar.
  Vem tjänar mest på att du sväljer klimatpropagandan och förlorar mest på om du inte gör det?

 4. admin skriver:

  Svar till Lars K.
  Klimatförändringarna ser jag som ett reellt problem som vi måste förhålla oss till. Dock har man hittills inte tagit något helhetsgrepp och det verkar som om klimathotet ibland används till att genomföra skenåtgärder. Du talar om kommande klimatskatter, men den ”skatt” som redan införts – kvicksilverlampor – kan stå oss väldigt dyrt. Det framgår bl a av inlägget ”Skallig av lågenergi”.
  …Fast om EU-medborgarna hade protesterat som man gjorde i New Zeeland så kanske vi hade sluppit dem:
  https://kemikaliedetektiven.se/wordpress/?p=30574

 5. [...] svaret, hävdar somliga (vaware), medan andra vill vaccinera mera och flera: sr.se. (Konspiration?) Hudrelaterat: Titanfritt solskydd! BLOGGPOST permalink Den hotade huden! Inlagd i [...]

 6. [...] truth, en inte helt vacker beskrivning av verkligheten som kanske får nån att tänka: konspiration eller vad tycker du? Inte är det väl pengar som styr i vissa hälsofrågor? Kommentarsfunktionen är [...]

 7. [...] här försvars- artikeln för LCHF. Men den dieten är väl ändå inget på sikt, eller? (Konspiration, eller?) BLOGGPOSTA permalänk Forskning till salu? Inlagd i Okategoriserade | « KALIFORNIEN I [...]

Subscribe to RSS Feed