https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

”HORMONSTÖRT” SEMINARIUM

De oroar sig över hormonstörande ämnen!

Imorgon blir jag en av 230 deltagare vid ett internationellt seminarium i Stockholm som handlar om varför man oroar sig över hormonstörande ämnen: Why-are-we-concerned-about-endocrine-disruptors? En som inte oroar sig är ”Nordgren i P1″. I programmet med samma namn sa han igår att det är mängden som gör giftet. Så är tyvärr inte fallet när det gäller hormonstörare som kan påverka i triljondelar… BLOGGPOST permalink ”Hormonstört” seminarium

Both comments and pings are currently closed.

4 Kommentarer to “”HORMONSTÖRT” SEMINARIUM”

  1. [...] än danskar, enligt professor Jorma Toppari vid Turku Universitet (som nyligen föreläste vid ett hormonstört seminarium) Svenskarna hamnar nånstans mittemellan.  Hm… P.s. För drygt 10 år sen talade bl a [...]

  2. [...] risken för fetma!  Men det förutsätter väl att man har nåt att äta… Foto från ett hormonstört seminarium! BLOGGPOST permalink Fetma - ett miljöhot! Inlagd i Okategoriserade | Tags: fetma, miljöhot, [...]

  3. [...] A ( BPA) i 8. Visserligen i liten mängd , men ändå. (lite är ju det nya mycket, se inlägg) Så nu ska folk fortsätta att tillreda välling med det i nappflaskor förbjudna ämnet. Men det [...]

Subscribe to RSS Feed