https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

GRÖNTVÄTT VID OS 2012!

Kemijättar sponsrar OS i London!

Sommar-OS-i-london-2012 sponsras av flera kemikalietillverkare; BP, Dow och gruvbolaget Rio Tinto har medaljchans i gröntvätt, skriver The Ecologist Har London blivit grönmålat, frågar sig The Guardian. Men herregud det är väl bra att kemiföretagen använder de pengar de tjänar på att typ förgifta oss till nåt trevligt? Nåt som får oss att tänka på annat? Eller? (bp-greenw-gold  bp-dow-green greenOs-12) (dn/kritik-os-spons)
Giftiga OS-kläder och tröjor?
För övrigt undrar jag om även OS-tröjor o.d. sponsras av kemiföretagen som man skulle kunna tro varit fallet vid pågående EM i Kiev, då fotbollströjor har visat sig innehålla hormonstörande nonylfenol och andra gifter, varav några i förbjudna doser. gp/giftiga-ämnen-i-em-tröj sverigeskonsumenter P.s. Undrar också vem som sponsrade OS 1912 i Stockholm.
Läs om Grönmålning vid Rio+20? BLOGGPOST permalänk Gröntvätt vid OS 2012!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Subscribe to RSS Feed