https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

DIAGNOS: FÖRGIFTAD?

Allt fler kemikalier - allt fler diagnoser!

Snart-kan-alla-som-vill-få-en-diagnos, skriver Svd. Men tänk om man inte vill, tänk om man vill få en allsidig bedömning och behandling med pvc-fri sjukvård och grön psykiatri? För tänk om man lider av brist på något viktigt näringsämne, typ B12 (inlägg), eller får ADHD-liknande symptom av miljögifter från typ ett draperi? Ska man matas med mer gifter då för att dämpa symptomen? BLOGGPOST permalink Diagnos: Förgiftad?

Both comments and pings are currently closed.

4 Kommentarer to “DIAGNOS: FÖRGIFTAD?”

 1. bo öhrman skriver:

  hej!
  din sida ser intressant ut. vad har du/ni för bakgrund? naturvetare?
  mvh
  bo öhrman

 2. Anna Svensson skriver:

  Hej!

  Tack för en intressant och läsvärd bok! Jag önskar att fler blev uppmärksamma på inom detta område. En sak som slog mig är att alla som skaffar barn borde få med sig kemikalieinspektionens broschyr om Kemikalier i barns vardag. Denna skulle de kunna få på mödravårdscentralen och barnavårdscentralen. Det är mycket konstigt att dessa inte delas ut. Jag vet med mig att jag fick med mig ett faktablad om strålning från ultraljud. Ultraljud är ju något som inte sker så ofta under en graviditet, men kemikalier utsätts vi för varje dag i både höga och låga doser. Plus att en så kallad cocktaileffekt kan uppstå. I Danmark har de gått ut till alla gravida om att ej använda smink,parfym och andra kemikalier under graviditet. Detta borde ju också göras i Sverige! Jag studerar till ingenjör och de i min omgivning är inte alls pålästa om alla kemikalier som finns runt omkring oss…Hur ska man göra för att få deras uppmärksamhet? Det känns som om de är för upptagna av sig själva, sina mobiler och appar, och att sedan göra karriär. Många menar på att det ändå inte finns något de kan göra åt saken. Jag blir mållös när jag hör detta, vad hände med att prioritera det som är viktigast här i livet? Själva livet… Jag menar inte att du ska svara på denna fråga.

  Jag har själv ett barn och har nyss blivit medveten om detta. Men nu till min fråga. I din bok nämner du Doris J rapps bok Our toxic world, denna är jag mycket intresserad att köpa. MEN, hur får jag tag på den? Hur fick du tag på den?

  Fortsätt med det du gör!

  Tack!

  Mvh Anna Svensson

 3. admin skriver:

  Nej Bo, jag är inte naturvetare i botten, utan har en ganska brokig utbildningsbakgrund, där jag numera fokuserar mycket på tvärvetenskap. (Dock har jag gått en grundkurs i atomfysik och läst Tekniska Högskolans grundkurs i polymerteknologi). Då flera har frågat ska jag vid tillfälle i sektion ”Om mig” redogöra närmare för mina aktiviteter och studier under de senaste 22 åren, som främst omfattar tandvård, tungmetaller, immunologi, kemikalier.

 4. admin skriver:

  Tack Anna för din positiva, engagerade kommentar. Boken du efterlyser kan nog köpas via den amerikanska nätbokhandeln.

Subscribe to RSS Feed