https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

KEMIKALIER & STRÅLNING!

En man i Mora är ovetenskapligt överkänslig!

Idag skriver DN om en elöverkänslig man som vill ha en lågstrålande zon där han bor vilket kan orsaka-tv-skugga-i-Mora!
1992 skrev jag för första gången om elöverkänslighet och 1995 artikeln ”Electrosmog & Chemistry” (här är den fast omdöpt  och här!) och om mobilmaster 1997. Så jag har en hel del att säga i frågan (som inte är helt okomplicerad med tanke på möjliga samverkanseffekter), men tyvärr har jag inte tid just nu (snopet vá), för jag ska ge synpunkter på kemikalieremissen, men i Paris vill man visst inte heller ha höga strålningsnivåer: paris-gele-implantations-d-antennes  paris-tackles-roof radiation  war-of-mast position För att inte tala om vad som händer i Spanien och Italien. Men som sagt jag har inte tid men det kanske Nilsson har.
(Om Triclosan på mobilen?) BLOGGPOST permalink Kemikalier & strålning!

Both comments and pings are currently closed.

3 Kommentarer to “KEMIKALIER & STRÅLNING!”

 1. Kemikaliedetektiven skriver:

  Mikrovågor utgör universums bakgrundsstrålning. Det är samma typ av vågor som används som informationsbärare i mobiltelefoni och annan trådlös teknik. Det innebär att vi nu utsätts för mycket mer mikrovågsstrålning än förut och dessutom av ett annat slag än vi är vana vid, eftersom vågorna i digitala system är pulsade och sönderhackade.

  2004 gick jag en grundkurs i Atomfysik på Fysikum om ”materiens minsta beståndsdelar” för att kunna vidareutveckla vissa tvärvetenskapliga funderingar. Lyckades det? -Tja, jag tänker och tänker…

  Såväl strålning som materia är i alla fall olika former av energi som samverkar. Vanligt ljus kan t ex påverka kemiska ämnen, men det behöver man inte läsa atomfysik för att inse, för det både använder man sig av och försöker undvika inom bl a medicinen. När man t ex tar vissa läkemedel ska man hålla sig borta från solljus (som också är en form av strålning) för att undvika biverkningar, vissa frekvenser kan få benvävnad att växa och i tandvården härdar man plast med hjälp av ljus (en lampa). En del kemikalier bryts ner snabbare av strålning och kan bli giftigare. Från bl a Australien rapporteras om människor som blivit elöverkänsliga efter en överdos av bekämpningsmedel.

  Läs mer om kemikalier och elektromagnetisk strålning i kapitlet Kemikallergisk i boken Impotensmadrassen (klicka på Kemikaliebok ovan).
  Det här kanske blev lite väl fragmentariskt, får skriva mer vid ett annat tillfälle. Kanske här eller i en sep. artikel

 2. [...] har inget att säga till om i sammanhanget. Men det kan vi väl ändra på, eller? P.s Mer om Kemikalier & strålning Om ftalater: (Dum av dehp i doft) (Ftalater i knappen)  *) Läs om polyuretan i boken [...]

Subscribe to RSS Feed