https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

ONATURLIG NATUR?!

Homofåglar håller ihop hela livet – en del tar hand om ungar!

Intressant artikel i DN om studie på finkar som visar att homosexuella-faglar-är bra-pa-uppvaktning. En bloggare skriver att naturen-inte kan-vara-onaturlig. Kan den verkligen inte det? Håller den inte på att bli alltmer onaturlig, kemisk och hormonstörd? Därmed inte sagt att homosexualitet inte förekommer i den naturliga naturen - den som snart inte finns mer. Läs mer i kap. HBT-måsar & Translaxar i boken Impotensmadrassen!

Några onaturliga djur:  Val med  plast i magen, dito kossa (Livskvalité – vad är det?)Bekämpade bin  och Fågel-plast-eller-mitt-emellan? -Dags att städa upp!?

Both comments and pings are currently closed.

En kommentar to “ONATURLIG NATUR?!”

  1. [...] borta från både naturen och medierna om jag vill slippa inspiration och ryggont! (Läs om Onaturlig natur!) *) Det lär egentligen heta fladdermus. Fladderfitta är nåt annat enligt fittkramp.se. [...]

Subscribe to RSS Feed