https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

TILLVÄXT I ALMEDALEN!

Ständig tillväxt & klimatpolitik – hur går det ihop?

Om årets politikervecka i Almedalen, skriver Johan Olson (se foto), Steg 3 (Steg-3-tillvaxtfragan):
”Även om ifrågasättandet av dagens tillväxtmodell knappast dominerar så tycker jag man ser att den är på gång. Dels är det flera inom nätverket Steg 3 som är med och anordnar seminarier på temat, men även flera andra, som är mer positivt inställda till tillväxtmodellen, ställer åtminstone frågan om tillväxt och klimat/miljö går ihop. De menar då förstås att det gör det, men att de formulerar frågan på det sättet tycker jag ändå visar att frågan är på väg uppåt på den politiska agendan.”
Ny rapport & seminarier
Rapporten presenteras idag: Så-löser-vi-tillväxtens-dilemman. Där finns vidarelänkar till andra relaterade seminarier.
Fler länkar: billstill webofdebt peterwolfhagen  economicsofhappiness
ABF-play från Kulturhuset
5 av seminarierna från Tillväxtforum i maj kan nu ses på ABF Play: S.1. S.2. S.3. S.4.  S.5

Both comments and pings are currently closed.

En kommentar to “TILLVÄXT I ALMEDALEN!”

  1. [...] Gustafsson har skrivit en utmärkt rapport: Bortom tillväxtens dilemma.” Tidigare inlägg: Tillväxt i Almedalen Inlagd i Okategoriserade | « ADHD-DRAPERI, ELLER?! Du kan lämna en kommentar, eller [...]

Subscribe to RSS Feed