https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

ONYTTIG NANO!??

Nanopartiklar kan bli nästa onödiga hälsokatastrof! Tack Svt för gårdagens program!

Tänk om ett dylikt granskande program hade funnits när bekämpningsmedlen (som bl a dödar bin och finns i gravida) introducerades för att inte tala om de perfluorerade gifterna (som finns i bullar och i minkar och som nano-beläggning till viss del verkar kunna ersätta). Hade de värsta ämnena kunnat stoppas då? Kommer gårdagens granskning att kunna bromsa användningen av pytte-partiklar på alla möjliga och omöjliga områden så att mer satsas på forskning innan vi är proppfulla med ”nano-asbestpilar”? Hoppas kan man ju alltid!
forskare_varnar_for_nanoteknikens_halsoeffekter  nano-nasta-miljogift

Both comments and pings are currently closed.

2 Kommentarer to “ONYTTIG NANO!??”

  1. [...] eller?), men dylika pyttepartiklar kan enligt forskare bli nästa hälsokatastrof: Onyttig nano!?  Finns det nano-galvanism? Guldtillskott kan vara särskilt olämpligt om man har amalgam i [...]

  2. [...] ett nano-vaccin, så kan man inte ha hunnit särskilt långt med forskningen. (Onyttig nano!?) Men en ny tillsynsmyndighet för hälso- och sjukvård föreslås nu: lakemedelsvarlden BLOGGPOSTA [...]

Subscribe to RSS Feed