https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

UNDVIK UNDERKASTELSE – bli gravid!

En del har skrattat sig igenom Impotensmadrassen* - Madde trodde hon skulle få en stroke. Hon hade just fått in 5 plastfyllningar i munnen och så läste hon att de var giftiga.  Med mera.

BLI INTE ÖVERVÄLDIGAD! DET FINNS HOPP!  Med små enkla medel kan man undvika – om inte alla – men väldigt många onödiga kemikalier. Man får  ändra sina vardagsvanor helt enkelt.  Planera. Ta en sak i taget. Och ha kul. Man måste ju leva också.  Ungefär så skrev jag till Madde (för man vill ju inte att folk ska dö av att läsa boken - ingen bra reklam…).

Jo man måste leva lite också, skrev Madde, ”…MEN jag kan samtidigt tala om….att efter att ha googlat fram ett företag som heter Simply Pure och kastat HELA mitt badrumssortiment med parabener och annat och köpt ALLT nytt till mig och lilla tjejen därifrån…..så har jag för första gången i HELA MITT 37ÅRIGA LIV….haft 4 ägglossningar och 4 menstruationer I RAD! Jag kan inte påminna mig om ett år tidigare där jag har haft 4 menstruationer på ett år. 

En slump? Det kan i varje fall inte skada att gradvis försöka minska totalbelastningen. Utan att bli paranoid. Kanske hellre gravid? Det är många moderna tandläkare som har ”en massa barn på bygden”. Amalgam (=50 % kvicksilver) har visat sig vara rena p-pillret för en del, som ganska snabbt efter sanering blivit gravida. Men ersättningsmaterialen, då? Hm, se artikel på hemsidan, tidigare blogginlägg och uppföljning. Amalgamsanera aldrig utan att först kontakta www.tf.nu.

P.s. Det är svårt att se på innehållsförteckningen om en komposit innehåller hormonstörare. Kanske bäst att undvika alla om man kan.  Ska intervjua ännu en forskare som undersöker vad som avgår från olika typer av tandplast. Inläggets rubrik syftar på Jarls film – se inlägg  nedan.     *)se bok på  www.kemikaliedetektiven.se

http://www.nyfikenvital.org/?q=node/2372  (Ofrivillig barnlöshet)  http://curezone.com/forums/fm.asp?i=1074520 (Dental amalgam causes of infertility…) http://www.kvicksilver.org/hg/fakta-hg.html

Both comments and pings are currently closed.

2 Kommentarer to “UNDVIK UNDERKASTELSE – bli gravid!”

  1. Malle skriver:

    Ja för att inte tala om att man i samma veva som man byter ut paraben-produkterna oftast slipper annan skit som PEG, SLS och polysorbater :) ) snacka om win-win situation! Tom tandkräm har ju SLS i sig- helt galet!

  2. [...] Hmm..? fotoakuten  P.s. Läs om hur parabensanering gav ägglossning i Undvik underkastelse- bli gravid *) Läs lite om fluorescerande ämnen i 2:a kommentaren till Detektivkurs ovan, men vad man [...]

Subscribe to RSS Feed