https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

FÖRELÄSNINGAR PÅ FILM!

Så vill Uppsala bli kemikaliesmart…

Den 4:e mars anordnade Landstinget i Uppsala ett seminarium med syftet ”att öka medvetenhe-ten om kemikaliers påverkan på människors hälsa och miljön, samt att inspirera deltagarna till ställ-ningstaganden för en kemikaliesmart vardag.om hur man ska bli mer kemikaliesmart”. Det hela föregicks av en blodprovstagning som visade att landshövdingen-ar-giftigast. Seminaret finns nu inspelat på film. Länken når du via sidan: Landsting/Ansvar/Miljö (Har inte sett videon än.)
För övrigt skulle jag idag ha föreläst i Umeå om miljögifter i vardagen under ett seminarium-om-giftfri-miljo-och-cocktaileffekter, men jag fick tyvärr förhinder. Men boken Impotensmadrassen är på plats (se ovan). Vet inte om föreläsnngarna filmas. P.s. Har förberett ett inlägg till ikväll/-imorgon om en kvinna som inte blir av med ett mystiskt kemiskt klet hon fick på händerna för flera månader sen. Vad kan det vara? BLOGGPOSTA permalänk Föreläsningar på film!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Subscribe to RSS Feed