https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

VACCIN-BLUFFEN?!

Varför protesterar mammor mot Gardasil?

Kalle Hellberg gillar inte trådlöst (trots att han själv jobbar i branschen (sverigesradio)). Nu vänder han sig även mot vaccin, (finns det inget han gillar?), och man kan ju inte utesluta att det ligger nåt i hans oro. Inte utan att ha studerat länkarna. Så här skriver han:
Kroppsfrämmande ämnen
Jag har i många år varnat min omgivning för all form av vaccinering, detta eftersom all vaccin är kroppsfrämmande ämnen som inte har i våra kroppar att göra, men är en guldkalv för läkemedelsindustrin (kan skapa sjukdomstillstånd som gör oss beroende av ”mediciner” hela livet).
Propaganda?
Vi har alla fått inpräntat att vaccin är bra för att förhindra vissa sjukdomar, och att massvaccinering är nödvändigt för att hålla nere allvarliga sjukdomar eller för att helt utrota vissa sjukdomar.
En stor majoritet av svenskar väljer att blint tro på myndigheternas propaganda för vaccinering, jag undrar varför (när det finns så mycket varningar)? I TV-Aktuellt kunde vi härom veckan få se intervjuer på gatan med unga flickor som var ”bedrövade” över att Gardasil-inköpet hade stoppats igen, en bild som media gärna sprider utan att avslöja riskerna.
Vi som inte vaccinerar oss är ett hot mot mänskligheten, för att vårt beslut är det som kan få en farsot att blomma. Så går propagandan, men är den sann? Så lurade vi blir, studera kurvorna noga torbjornsassersson/2011/01/vaccinationsindustrin-lurade-skolmedicinen-varlden/  
Biverkningar av Gardasil?!
Du förälder, vars dotter (och kanske söner) snart kommer att ”erbjudas” vaccinet Gardasil (i USA tvingas nu både flickor och pojkar att vaccinera sig, om de vägrar hämtas de av polis i vissa stater), läs det här mammormotgardasil.nu, och det här 2011/09/vaccines-are-dangerous-says-the-government, och rapporten som Socialstyrelsen inte vill se och som media mörkar: SpecialReports/Vaccines,
och de här GardasilcontaminationDrMauriceHillemanRPerryHPVvaccin.
…Men personliga-vaccin då, kan inte det va nåt? HPV-vaccinerna Gardasil o. Cervarix ger samma skydd mot livmodercancer, meddelas idag dn.se  svt.se Hm..? 
P.s. Ordet vaccin kommer från vaca som betyder ko (därav ko-fotot). Man odlade vaccin i kor. Kovändning-ökar cancerrisk, skrev DN 22/9 (se kommentar). Jag skrev vaccin-artiklar för 10 år sen, men är inte så uppdaterad! (Vänligare vaccin) BLOGGPOSTA permalänk Vaccin-bluffen?!

Both comments and pings are currently closed.

3 Kommentarer to “VACCIN-BLUFFEN?!”

 1. Linda skriver:

  Torbjörn Sassersson, redaktör på den oberoende nättidningen NewsVoice,
  publicerade igår en artikel av Tobias Karlsson med kritik mot
  GlaxoSmithKline (GSK) och deras falska marknadsföring av Gardasil – vaccinet mot
  livmoderhalscancer. Nedan ser ni ett utdrag. Läs hela artikeln på länken som finns i slutet!

  Det här går att läsa i DN den 22 september: http://www.dn.se/debatt/landstingens-kovandning-okar-cancerrisk-hos-flickor

  ”Näst efter bröstcancer är livmoderhalscancer den vanligaste dödsorsaken
  bland kvinnor som har cancer.””

  Det verkar som om GSK har blandat ihop olika cancerformer och antal dödsfall i olika cancerformer. Enligt Cancerfondens statistik borde det stå: Näst efter lungcancer är bröstcancer den vanligaste dödsorsaken bland kvinnor som har cancer.
  Vid en granskning av Cancerfondens statistik år 2009 hamnar livmoderhalscancer långt ner på listan över vanligaste dödsorsaken bland kvinnor som har cancer. Livmoderhalscancer har tom minskat enligt Cancerfondens statistik.

  Läs hela artikeln här och kommentaren som följer direkt under:
  http://newsvoice.se/2011/09/29/vaccin-mot-livmoderhalscancer-dn-springer-lakemedelsbolagens-arenden/

  Linda Karlström

 2. Linda skriver:

  Börjar med att rätta ett fel som smugit sig in i min förra kommentar där jag länkade till NewsVoice och artikeln som Tobias Karlsson skrivit och skrev om GlaxoSmithKline och deras falska marknadsföring av Gardasil.

  Jag var lite för snabb och okoncentrerad, det finns nämligen två vacciner mot humant papillomvirus (HPV) som anses orsaka livmoderhalscancer, det ena heter Cervarix och det andra heter Gardasil. Jag blandade ihop tillverkare och vaccin; GSK tillverkar Cervarix, inte Gardasil. Dock har Gardasil fått mera medialt utrymme i åtminstone Sverige, på grund av att myndigheterna där bestämt sig för att köpa in Gardasil. Gardasil tillverkas av Sanofi Pasteur MSD.

  Självklart marknadsför inte GSK Gardasil – de slåss ju med näbbar och klor mot Sanofi om marknadsandelar! Så nu har jag klargjort min tabbe! Poängen med det hela var dock att läkemedelsföretag använder
  falska uppgifter för att skrämma folket till att vaccinera sig.

  Bifogar en länk till en finfin debattartikel skriven av tonårsföräldern Allan Lindberg i Västerås. Artikeln publicerades i Vestmanlands Läns Tidning måndagen den 26 september 2011:

  http://vlt.se/asikter/debatt/1.1371618-tonarsforalder-hpv-vaccin-ett-onodigt -och-dyrtexperiment

  Och för att undvika ytterligare vurpor ska jag tydliggöra, att Sanofi Pasteur MSD samägs av läkemedelsföretagen Sanofi Pasteur och Merck Sharp & Dohme (MSD). Därför hänvisar skribenten till Merck när han åsyftar
  tillverkaren av Gardasil!
  So long! /
  Linda Karlström

 3. [...] vad var det jag sa? (i förra inlägget). Kampen är långt ifrån avgjord! Den hårdnar! (Vaccin-bluffen!) BLOGGPOST  permalänk! Kvicksilver i vaccin! Inlagd i Okategoriserade | Tags: förbud, [...]

Subscribe to RSS Feed