https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

BISFENOL A & PROSTATA!

Risk för prostatacancer av bisfenol A-exponering som foster!

Idag rapporteras åter från cancer-konferensen i Stockholm (se gårdagens inlägg). (nya-ron-om-risk-for-prostatacancer) Godartad prostataförstoring kan senare leda till prostatacancer. Tänk om detsamma gäller ”godartad” bisfenol-exponering? Så tidigt som i fosterstadiet? Då kanske det inte räcker med dagens förbud mot bisfenol i nappflaskor? Se tidigare inlägg om prostatacancer! (Läs om bisfenol-kvitton i Glad av bisfenol A?) BLOGGPOSTA permalänk BISFENOL A & PROSTATA!

Both comments and pings are currently closed.

2 Kommentarer to “BISFENOL A & PROSTATA!”

  1. [...] också för den delen. Så de slipper bli infertila (inlägg) och få prostatacancer (inlägg) (inlägg). Gamlingar kan få gå fria och gotta sig i allehanda gifter. De ska ju ändå dö [...]

  2. [...] GK). Kan man förebygga? Men om sjukdomen orsakas av fosterexponering för vissa kemikalier (BPA & prostata) så är det ju inte mycket man kan göra som vuxen. Fast tänk om den utlöses av ny exponering [...]

Subscribe to RSS Feed