https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

CHOKLAD ELLER MOBIL?

Vilket är nyttigast - smarta telefonen eller choklad

Läste i en gratistidning om en kvinna som hellre skulle avstå från choklad än från sin smartphone. Själv skulle jag nog välja chokladen. Särskilt med tanke på att den anses vara bra_for_hjärtat och minskar risken för stroke med 30 %, något som troligen inte är fallet när det gäller mobilen, eller har jag missat nåt? Hm, får nog återkomma! (Om motstridig mobilinformation)

Both comments and pings are currently closed.

2 Kommentarer to “CHOKLAD ELLER MOBIL?”

  1. [...] vid beröring som från papper… Hur som helst så skulle jag nog hellre ge barnen choklad! *) Europarådet vill förbjuda trådlöst i skolor! (Hur gick det med det, månntro?) P.s. Det [...]

  2. [...] vildchoklad från Bolivia (överst foto), för man behöver väl ändå inte välja mellan choklad och mobil?  Tid. inlägg om hjärtsjukdom & kemikalier. BLOGGPOST permalänk Bisfenol vs choklad! [...]

Subscribe to RSS Feed