https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

MCS MEDVETENHETS-DAG!

12 maj är den internationella ‘multipel kemisk känslighets’-dagen!

MCS innebär överkänslighet mot petro-kemikalier i låga doser. Läs mer i kap. Kemikallergisk i ”boken”. 2010 skrev jag detta.  Se även ”Anti-toxiskt manifestet” av Eva  som inte har så kul…
Sårbarhet mot gifter
I år har Eva formulerat ”Sårbarhetsmanifestet”. För några år sen var hon ekonom, chef för en avdelning på ett mäkarföretag och medlem i ett rockband, nu sitter hon mest och bloggar till gagn för andra drabbade och alla som vill leva ett grönare liv. nofun.vulnerable-  canaryreport 
P.s. Hittade en svensk MCS-sida, men tappade bort den. Dock nämns MCS bl a här: astmaoallergi. Notera att jag inte är någon vän av att ordet ‘doftkänslig’ används i sammanhanget (läs varför i ovannämnda bok).

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Subscribe to RSS Feed