https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

BISFENOL I BARNTÄNDER? (2)

Varannan 7-åring i förorten får ”hormonlagningar”?

Det är främst i de mest utsatta förorterna i Stockholm som barn har dåliga tänder, skriver Dagens Nyheter och Aftonbladet. Antar att de fortfarande får hormonstörande bisfenol A i tänderna! Fluorlack ska de visst också få (läs mer i ”Skidvalla & fluortanter”). När ska tandvården bli GRÖN?

Both comments and pings are currently closed.

2 Kommentarer to “BISFENOL I BARNTÄNDER? (2)”

  1. [...] småningom även i det som livsmedel ofta tuggas med, nämligen tänder och tandlyllnadsmaterial? Bisfenol i barntänder (2) Fast varför inte redan idag – det finns ju ett giftfritt alternativ! Problemet är att [...]

  2. [...] ibland alla tuggytor beläggs med bisfenol A-haltig plast. Svt/bisfenol-anvands-i-barns-tander. hormonfyllningar Klicka på Tandvård överst för att läsa tidigare inlägg. BLOGGPOSTA permalänk Bisfenol A i [...]

Subscribe to RSS Feed