https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

CHEMTRAILS FINNS INTE!

Miljödepartementet dementerar väderstyrning!!

Medier-opålitliga-i-klimatfrågan, skriver Svd. De är knappast mer pålitliga när det gäller chemtrails (väderstyrning med kemikaliespray från flygplan)? 
Och hur pålitlig är jag själv? Var jag för okritisk när jag skrev inlägget ‘Chemtrails i EU-möte‘.
Lät jag mig suggereras av den film jag refererade till, där chemtrails framställs som ett faktum? Åtminstone i USA. Bonden på Hawaii, t ex, som fick dåliga skördar – kan inte det ha orsakats av nåt annat? Och det s.k. EU-mötet kan ju ha ini-tierats av en lobbygrupp (sånt förekommer).
Visserligen känns filmens förklaringsmodell (makt o. girighet) mer rimlig än att man i stor skala och i smyg skulle klimatspraya, men vilken modell
är det som gäller vid  besprutning av förorten Barkarby, något som enligt en blogg ska ha skett?   
Vad säger Regeringen?
Jag ringer Miljödepartementet. Och det är jag inte ensam om. De får flera samtal i veckan om Chemtrails, får jag veta och jag kopplas till en expert på luftföroreningar. -Nämn inte mitt namn, för då blir jag nerringd, säger personen (och som bonus nämner jag inte ens hens kön).
-Chemtrails finns inte, säger hen, men dom säger att vi sitter här och mörklägger.
Det sprayas alltså inte några kemikalier eller metaller från flygplan över Sverige, frågar jag.
-Nej! Man får inte hålla på med vad som helst. Det finns allmänna hänsynsregler i miljöbalken. Och systemen är komplexa. Så även om man rent hypotetiskt skulle spruta ut nåt på fallhöjd, så tar det lång tid innan det kommer ner, beroende på vad det är. Det finns tekniker för att bomba ner moln, men det finns inga som helst belägg att det skulle pågå nåt sånt, säger hen. 
Så ni har inte tagit över ett litet kem-sprut-avtal från sossarna, då, frågar jag. Svar:-Nej! 
Men det står på en socialdemokratisk blogg att Göran Person år 2001 godkände chemtrails. 
-Det vet jag inget om, säger hen.
Men sossarna borde veta! 
Jag ringer presstjänst hos Socialdemokraterna, där man lovar kolla upp saken och återkomma. Det gör man inte! Borde man inte vilja dementera, förklara, eller nåt? Särskilt med tanke på att även Dagens medicin undrar över detta och Aftonbladet citerar en MP-politiker i Vingåker som tror att USA och Ryssland ligger bakom för att kunna kontrollera världsmarknaden?
Är flygbolag inblandade?
Enligt vissa källor är chemtrailsplanen som flyger kors och tvärs och sprider gifter inte i reguljär trafik, men MP-politikern skriver:  ”Till att börja med måste vi få teknikerna på flygplanen att sluta sätta in de här behållarna!!?!! Hon säger sig inte ha Miljöpartiet med sig  i frågan (kkuriren) 
(Vilken tur!) Men det har MP i Jämtland (eller inte?), som menar att det är mobilföretag (?!!), säljare av GMO-grödor* och USAs regering som styr vindar och jetströmmar (chemtrails-kem-utslapp). (Konstigt att de inte lyckas styra bort orkaner från sitt eget territorium). 
Var finns avtalet?
Persson skrev under ett avtal med CIA, skriver MP-jämtarna, men bland de 75 internationella avtal som slöts av den svenska Regeringen 2001 hittar jag inget om vädermanipulering eller geo-engineering (som är ett vidare mer vedertaget begrepp och involverar ett 80-tal olika tekniker). Fast rent hypotetiskt skulle det ju kunna finnas ett bulvanavtal via militären som i den nu KU-granskade Saudiaffären. (serigesradio) (svd) (dn.se) (versioner Saudi) .
P.s. Undrar hur det slutna maktsällskapet-med-dold-agenda (Bilderberg) ser på geoengineering!
*)  Monsanto-ger-upp-gmo-försäljning-i-Europa Stora fotot: se kommentarer till länk 2. Lilla fotot- påstådd chemtrails. (klimat-är mer-än-väder) BLOGGPOSTA permalänk Chemtrails finns inte!

Both comments and pings are currently closed.

8 Kommentarer to “CHEMTRAILS FINNS INTE!”

  1. Berit N skriver:

    Avancerat men intressant! Att det inte finns belägg för något tar då inte jag som något bevis för att det inte finns. :-)

  2. Solveig Silverin skriver:

    Jag har dokumenterat chemtrailsspridning i mina hemtrakter sedan 1,5 år tillbaka. Förra året blev mitt hår missfärgat och det visade sig att även fler upptäckte att håret missfärgats förra sommaren. Det spred svart chemtrails, de spred först ett svar chemtrails sedan körde ett nytt flygplan i den svarta linjen och lade ut en vit sträng i den svarta. Vid några tillfällen var himlen svavelgul och molnen var konstiga, en molntyp som jag aldrig sett i Sverige tidigare, Se gärna mina bilder från 2012, gjorde några filmer på you tube. Läs gärna mina länkar, det är fler intressenter som är inblandade.

  3. admin skriver:

    Tycker inte att himlen ser annorlunda ut än förut och har inte sett något som skulle kunna vara chemtrails här mitt i stan. Såg ingen svart linje på fotona på din sida..

  4. [...] från flygplan ska få det att regna. (Hm, låter nästan som det som i folkmun kallas chemtrails-och som inte finns)  (bangkokpost) Vilka kemikalier det handlar om framgår inte, men i artikeln [...]

  5. [...] i många länder mot chemtrails, en företeelse som enligt den svenska Regeringen inte finns (se inlägg). Man protesterar även mot geoengineering som verkar finnas (se silver-regn-i-indonesien) och [...]

  6. Allan Mattsson skriver:

    Det finns ju de som på allvar tror att jorden är platt också. Stollar finns i alla läger !

  7. Jerker Lindborg skriver:

    Intressant.

    Dock så är det ju lite svenskt att blint lita på en främmande person som är anställd på en myndighet med sina intressen och regler.
    Man vågar liksom inte tänka själv.
    Det är ju så bekvämt att luta sig tillbaka och låta någon annan tala om för en hur det är.
    Annars måste man ju lära sig något och kunna något och det är ju jobbigt!
    Jag menar, det tar ju en jädra massa tid från såpoperorna, serierna och surfandet av totalt oviktiga saker för att lyfta på ögonlocken och ta ansvar för sitt EGET liv och förhoppningsvis sin familjs liv.

    SÅ, titta upp en gång till och mins tillbaka (om Du är tillräckligt gammal) hur det såg ut på himmelen förr i tiden.
    Fanns det dessa massiva strimmor från plan på relativt låg höjd? NEJ!
    Blev det ett gråsilvrigt dis efter strimmorna efter en halvtimme? NEJ!
    Hade man detta dis dygnet runt? NEJ!

    Leta nu upp en molnfri dag (jag talar om äkta moln) och kika bortom horisonten.
    Är det gråsilvrigt dis där borta? JA!

    Dessa ”moln” som i dagsläget är nya, liknar sirrusmoln men är på låg höjd och har (än så länge men kommer säkert) ingen beteckning.

    Fakta.
    Solens egen utstrålning har ökat.
    Detta kan vi GARANTERAT relatera till från när vi (på 70-talet) var små.
    Man visste knappt vad solskyddsolja var.
    På 80-talet skulle vi åka till Grekland på semester och var tvungna att gå på solarium för att få mer ”skyddsbränna” innan vi åkte.
    Hur ser det ut idag i Sverige?
    Ni vet nog alla svaret.
    Man bränner sig hejdlöst.
    Den oreflekterande personen säger bara ”Du måste ju ha solskyddsolja!”.
    Jasså??? Sedan när då??
    Jo, solen har blivit starkare och gått in i en av sina starkare faser.
    Människor gillar inte livsändrande händelser och får lätt panik. Synnerhet världsomspännande händelser.
    Vad som måste göras är att skydda befolkningen från dessa starkare trålar.
    Bör man berätta om det?
    NEJ FÖR TUSAN!
    Vad händer då tror Du (om Du har någon som helst kunskap om hur människor fungerar)?
    Vill myndigheter riskera följderna av panik?
    Knappast. Samhället måste fungera vidare.
    Kan det få följder av att dämpa/täcka för solstrålningen. JA.
    Kan man anse att anledningen har företräde framför följderna? JA.
    Varför? Jo, man har längre tid på sig att utveckla en ursäkt för det senare och ursäkten kommer att accepteras pga vad som hade hänt om man inte gjort åtgärderna.

    Vakna upp, lär er något, ta ansvar och reflektera!

    MVH

    Jerker Lindborg

Subscribe to RSS Feed