Allergia nr 7/2009 - läsarkommentarer


 
  - Det var en bok som gav mig mycket aha-upplevelser. När jag läste den förstod jag varför jag hade reagerat på olika saker. Sedan tycker jag att den var roligt skriven, med glimten i ögat. Jag fick mycket tips på namn och ställen att gå vidare med. Jag satt med en anteckningsbok bredvid mig när jag läste.

 

LENA MUNKHAMMAR


 
  - Jag känner igen mig själv väldigt mycket. Det är en bok som jag önskar att jag hade skrivit själv, men inte har orkat. Det är som att läsa om mig själv. Det känns helt fantastiskt, men samtidigt väldigt ledsamt. Jag både skrattar och gråter när jag läser. Jag har gett boken till ett tiotal vänner för att de ska förstå bättre vad det innebär att ha de här besvären. Jag ser fram emot en fortsättning!

 

MARIA WAHLBERG


 
 
 
 
  - Den var väldigt intressant, när man läst den börjar man fundera ännu mer på vad man omger sig med, vad det är för kemikaliefälla man lever med. Den skulle alla läsa egentligen. Jag är själv kemikalieöverkänslig, men inte genom luftvägarna som så många andra utan på huden, kontaktöverkänslighet.

 

KENNETH GRAPESJÖ