https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

BETTSKENA KRYMPTE KUK?

Nu har sexlusten kommit tillbaka!

Man skyllde minskat kön på bettskena och får stöd av urolog som hänvisar till att krokodiler i vattendrag förorenade med plaster och pesti-cider har mindre snoppar än andra krokodiler*.
Mannen fick också potensproblem och minskad sexlust.
Det är foster** som är mest känsliga, menar Kemikalieinspektionen som betvivlar att exponering för t ex. (hormonstörande) ftalater från plast under de 10 månader som det här handlar om, räcker*** för att påverka en vuxen. svt/smål

Hm. Men räckte det att han slutade använda skenan (vilket jag antar han gjorde) för att allt skulle återgå till det normala? Det framgår inte av artiklarna, så jag ringer och frågar hans urolog, Jonas Richtoff som svarar: -Han slutade använda bettskenan i januari, och han upplever att hans penis har blivit större och sexlusten har kommit tillbaka.
Hm. En slump eller finns det ett orsakssamband? Kan en en del vuxna vara känsligare än andra för hormonstörande ämnen? Richtoff lovar återkomma angående bettskenans fabrikat, så att jag kan ta reda på vad den innehåller.
P.s. Bettskenor i EVA-plast ska inte innehålla hormonmarodörer. (Se Farliga Foppatofflor) Se även diskussion om biverkningar av bettskena hos SNF.
———————————————————————————————————
*) Shrinking alligator penises **) Störd snopputveckling hos pojkar efter exponering som foster.
**) Det räcker i alla fall med de hormonnivåer som en transsexuell man behandlas med före kirurgi, för att snoppen ska krympa (dock inte på längden) och sexlusten minska. Om nu det är relevant i sammanhanget (yahoo/answers) (what’s going to happen to my penis..) (transgendercare).
Tagg: bettskena krympt kön bettskena krympt kön potens potens Foto: wiki
(Mjukgörare i munnen) (Bisfenol i barntänder3) BLOGGPOST permalänk Bettskena krympte kuk? .

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Subscribe to RSS Feed