https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

VITAMIN SOM MEDICIN!

Var nobelpristagaren insnöad?

Sedan i lördags har jag varit dunderförkyld och i morse förbannade jag Apoteket och en viss hälsokosttillverkare för att de effektiva och rena C-vi-taminpreparat* som jag tidigare satte in så fort de typiska stickningarna i näsan uppträdde, inte längre finns att tillgå.
Jag tror nämligen, precis som den tvåfaldige nobelpristagaren Linus Pauling, 1900-talets störste kemist, att C-vitamin kan motverka förkylning. Men det tror inte DNs Karin Bojs då även den-klo-kaste-kan-snöa-in-pä-tillskott. ”Inte ens piller räckte, i vissa fall skulle C-vitaminet tillsättas intra-venöst. Alla möjliga sjukdomstillstånd ville han förklara med vitaminbrist”, raljerar hon om Pauling. 
Intravenös C-vitaminbehandling (IVC) i höga doser, även kallat C-vitamin dropp var en medicinskt erkänd metod, som användes i vården på 1940-talet för att motverka biverkningar** av en blodtrycksmedicin som innehöll kvicksilver (kvicks/C-vitamin), men när den amerikanska hälso-vårdsmyndigheten (FDI) 2011 (åter)upptäckte metoden, ville man förbjuda den tills nödvändiga
kliniska studier har genomförts, då C-vitamin-dropp används som ett läkemedel, skrev Cancer-active. Hur det har gått med det vet jag inte, men nu ska jag bädda ner mig igen.
(Se även Amalgam-hjärtproblem)  (paulingtherapy.com) Linus Pauling-institute: lpi.oregonstate
*) Apoteket hade en bra askorbinsyra i pulverform och Great Earths C-vitamin har förändrats…
**) C-vitamin i hög dos ökade utsöndringen av tungmetallen kvicksilver!
P.s. Sitt 2:a Nobelpris 1962 fick Linus Pauling för sitt arbete mot kärnvapen, vilket ledde till att det i dag finns internationella avtal mot kärnvapen. BLOGGPOSTA permalänk Vitamin som medicin!

Both comments and pings are currently closed.

En kommentar to “VITAMIN SOM MEDICIN!”

 1. Kjell Pedersson skriver:

  C-vitamin är inte bara verksamt mot virus och bakterier. Framför allt är det den enda substans som svarar för att kärlsystemet hålls friskt. Tillstånd som stroke och hjärtinfarkt beror på C-vitaminbrist. Människan,marsvin och fladdermöss kan inte i sina kroppar producera detta vitamin.Glukos är råvara till C-vitamin. Andra djur har ett enzym som förvandlar glukos till askorbinsyra(C-vitamin). Kemiskt sett är askorbinsyra och glukos mycket lika.
  Summaformeln för askorbinsyra är C6H8O6 och C6H12O6 för glukos.
  Djur har det enzym som förvandlar glukos till askorbinsyra.
  Därför drabbas inte djuren av hjärt-och kärlsjukdomar.

  Detta är gammal kunskap som läkemedelsmaffian har gjort allt för att dölja.
  Människor som regelbundet äter C-vitamintillskott skyddar sina blodkärl från skador och drabbas därför ej av stroke eller hjärtinfarkt. De drabbas ej heller av förkylning och andra virusinfektioner.
  Att Karin Bojs smutskastar Linus Pauling är inte konstigt. Hon är inte bara osedvanligt korkad,hon har troligen också bra betalt av läkemedelsmaffian för att sprida sina falska uppgifter.

Subscribe to RSS Feed