https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

TOKÖKNING AV CANCER!!!

Inga hormongifter i ny WHO-rapport?

Antalet cancerfall i världen kommer att öka dramatiskt, enligt WHO, från 14 mil-joner nya fall per år till 25 miljoner fall per år de kommande 20 åren. Vi måste före-bygga! Äta och dricka sundare, motionera och vaccinera (cancerfonden)
(accent/alkohol-rökning-o.-fetma-bakom-ökn.av-cancer). Hm, men var finns de hormonstörande kemikalierna? De som betonades i förra årets rapport från WHO & UNEP som orsak till folksjukdomar (Folk-ar-hormonsjuka)? Det närmaste man kommer i dagens pressrelease är ”industrialiserad livsstil” och ”föroreningar”, eller missar jag nåt?
Kan man förebygga genom att knapra vitaminer? Förra veckans negativa antioxidantstudie ska jag snart kommentera och fortsättningen på ”Parfym som..” är på G. (Svd: platsbrist-drabbar barn-med-cancer) (Inlägg Ingen-cancerprevention!) BLOGGPOSTA permalänk Tokökning av cancer!!!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Subscribe to RSS Feed