https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

FY FÖR FYRVERKERIER!

Förhöjda halter partiklar & metaller!

Börjar bli tjatigt att skriva om gifter i fyrverkerier varje år (se förra årets inlägg fabulösa-fyrverkerier). Så jag hade tänkt skippa det, tills jag såg denna danska artikel: .dr.dk/Nyheder. Förhöjda halter av skadliga pytte- partiklar som tränger djupt ner i lungorna på nyårsnatten, visar mätningar.
Halterna av tungmetaller är högst på året vid nyår. I Danmark ja! Jag mår inte lika dåligt som jag brukar vid årsskiftet (host), så det kanske har minskat liiiiiiite? Eller blåst bort? fotoakuten  BLOGGPOST permalänk Fy för fyrverkerier!

Both comments and pings are currently closed.

2 Kommentarer to “FY FÖR FYRVERKERIER!”

  1. Hanne Koplev skriver:

    Ikke kun dyr, men også mennesker kan lide af skræk for fyrværkeri.
    http://www.dr.dk/Nyheder/Regionale/Syd/2013/12/31/071052.htm

  2. kalle skriver:

    sug mina bollar tar ni bort FYRVERKERIER så kommer folk göra dom själva och ja då kommer det va 2x skada…

Subscribe to RSS Feed