https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

BIVERKNINGSBLOGGEN!?

Kan något vara delvis oparfymerat?

Det finns biverkningsregister för läkemedel och för tandlagningsmaterial. Med tanke på alla biverkningsrapporter jag får  – folk får ju t o m klåda-av-sänggaveln - verkar det behövas ett för möbler och prylar också. Och ett för älskare som tvättat håret med Barnängens barnschampo, något som orsakade biverkningar hos mig häromdan. Barnängens låter ju oskyldigt, men det visar sig att det bara är några få babyprodukter som av företaget beskrivs som ”helt oparfymerade”. (barnangen) Hm. Vadå helt? Är de andra halvt oparfymerade eller delvis oparfymerade, undrar man. Det gäller såväl Barnängens Yoghurt Aloe Vera schampo som barnschampona på bilden. Man kan ju också undra om det egentligen är värsta gnällbloggen jag driver, en ”Superbiverkningsblogg” (?) BLOGGPOSTA permalänk Biverkningsbloggen!?

Both comments and pings are currently closed.

En kommentar to “BIVERKNINGSBLOGGEN!?”

  1. admin skriver:

    Med tanke på alla mina schamporelaterade problem vore kanske en flintskallig älskare att föredra?
    http://kemikaliedetektiven.se/wordpress/2013/07/06/schampo-storde-sexakt/

Subscribe to RSS Feed