https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

HEMLIG CANCERFORSKNING

Folk är ändå för korkade för att fatta…!

Mer-vetenskap-hos-Cancerfonden, skriver Karin Bojs i DN idag. (Vad har de då sysslat med tidigare kan man ju fråga sig.) Men eftersom folk i allmänhet inte förstår begrepp som molekyler, gener och grundvetenskap, så håller man tyst. ”Cancerfonden går alltså inte ut i kampanjer om den forskning de faktiskt finansierar. De väljer andra, mer lättillgängliga ämnen.”
Som livsstilsförändringar, typ en halvtimmes promenad om dan, och mindre konsumtion av rosa kött, m fl. radikala förslag! (Läs om luft-mot-bröstcancer.) Kan det finnas fler sätt att förebygga bröstcancer än de som nämns i Bojs artikel? Se även kommentarer till Ingen-cancerprevention! P.s. Man kan självklart ta reda på vilken forskning som har godkänts/fått anslag, men jag tror ändå att Cancerfonden skulle vinna på att kontinuerligt informera om vad som pågår.
BLOGGPOSTA permalänk Hemlig cancerforskning

Both comments and pings are currently closed.

En kommentar to “HEMLIG CANCERFORSKNING”

  1. admin skriver:

    Den här länken kan kanske också vara relevant i sammanhanget:
    http://kemikaliedetektiven.se/wordpress/2013/10/03/rosa-bandet-handeln/
    P.s. Man kan självklart ta reda på vilken forskning som fått anslag, men jag tror ändå att Cancerfonden skulle vinna på att kontinuerligt informera om pågående forskning.

Subscribe to RSS Feed