https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

LUFT MOT BRÖSTCANCER?

Nu har jag akut promenadångest!

Promenera-bort-cancerrisken, skriver Svd. En timmes promenad om dan minskar risken för bröstcancer med 14 procent, jämfört med inga prome-nader alls eller färre än tre timmars promenad, enligt en ny studie!
Herregud, räcker det inte att gå ut på balkongen då och då, promenera omkring i lägenheten eller som jag gör nu – blogga!? Förmodligen inte. Ångest. Ångest. Ångest.
Fast var det enbart motionen och den ökade andningsfrekvens som rörelse ofta medför som gjorde susen, eller var det att kvinnorna andades in friskare, mindre kemikaliebelastad luft under sina promenader än den de normalt insöp på jobbet eller i sina typiskt flamsäkrade amerikanska hem? För inte promenade de väl bland avgaser i storstäderna? Man kan med fördel plocka ihop sin dagliga anticancertimme med 10 minuter i snabbköpet, 10 minuter på väg till bussen, etc. enligt en artikel i lifestyle Bra, då har jag en sportslig chans. Men nån frisk luft blir det ju inte direkt, och den som påstår detta finns inte med bland forskarna bakom studien (som jag ska läsa vid tillfälle). Men morgongympa räknas visst också. Gärna framför öppet fönster, tänker jag, beroende på var man bor.. (motverka-mikrotumörer) (bröst-är-som-svampar) (sr.se) fotoakuten
BLOGGPOSTA permalänk Luft mot bröstcancer?

Both comments and pings are currently closed.

En kommentar to “LUFT MOT BRÖSTCANCER?”

  1. [...] om dan och mindre konsumtion av rosa kött mot bröstcancer, m fl. radikala förslag! Läs om luft-mot-bröstcancer, där du hittar fler länkar med ohemlig information. BLOGGPOSTA permalänk Hemlig [...]

Subscribe to RSS Feed