https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

ROSA BANDET-HANDELN!

Hur giftig är bröstcancerkommersen?

Den amerikanska statsapparaten är nedstängd (svd/Obama), men det tycks inte påverka den rosa handeln. Häromdan skrev den amerikanska organisationen ”Breastcanceraction”:
”Idag är det den 1:a oktober och jag har en stark känsla av déjà vu. Kongressen och presidenten lägger av och allmänheten betalar åter priset. Och ännu en gång åtnjuter företag marknadsföringsbonus från ‘bröstcancer-industri-månaden’, medan kvinnor betalar priset med sina liv.
Åter säljer företag Rosa Bandet produkter i namnet av bröstcancer som innehåller kemikalier som relateras till en ökad risk för sjukdomen. Har du nån aning om hur många giftiga kemikalier som det finns i den genomsnittliga rosa band produkten? Inte? Det har inte vi heller. Det har ingen! Det man med säkerhet vet är att endast ca 200 av de mer än 80,000 kemikalier som används i USA  har testats för mänsklig säkerhet. Och det är ett allvarligt problem. För oss alla!” Läs mer: public/action Länkar till relaterade inlägg via: Rosa-vs-bruna-bandet. P.s. BCAction är också kritiska mot fracking (fulöl-av-fracking)  (sr.se)
P.s. Se även ingen-cancerprevention BLOGGPOSTA permalänk Rosa Bandet-handeln!
Both comments and pings are currently closed.

En kommentar to “ROSA BANDET-HANDELN!”

  1. admin skriver:

    Om du tycker vissa inlägg ser konstiga ut ibland så beror det på tekniska problem bl a med weblasaren och Wordpress.

Subscribe to RSS Feed