https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

MILJÖTÄNK I KYRKAN?

Kan din röst i kyrkovalet bevara skog?

Tveksam skogsskötsel i kyrkans regi, hör jag i sverigesradio. Miljön är närmast en icke fråga i kyrkovalet (sr.se) bortsett från att Centern och Miljöpartiet (MP) vill ha solceller på kyrktaken och MP vill påverka det kyrkägda skogsbruket, men få röstar på MP i kyrkovalet. Därför-är-kyrkovalet-imorgon viktigt, enligt Miljö-magasinet och kyrkovalet-ger-samhällskontakt, skriver Svd. Och jag som inte ens har fått ett röstkort.. (ska leta). P.s. Har döda-blivit miljövänliga än och får man
svära i kyrkan? (Se kemikalier & klimathot) (fotoakut) BLOGGPOST permalänk Miljötänk i kyrkan?

Both comments and pings are currently closed.

En kommentar to “MILJÖTÄNK I KYRKAN?”

Subscribe to RSS Feed