https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

NY 5:2 KEMIKALIEDIET!

Avstå onödiga gifter två dar/vecka & lev längre..

5:2-dieten-ingen-mirakelkur, skriver Svd. Dieten ifrågasatt! Hoppsan! Jag känner flera som fallit pladask för dieten utan att äta sundare eller beakta att den bara testats på råttor som fick 40 procent mindre näring, men tillräckligt med vitaminer och mineraler. De levde lite längre men avigsidorna som ingen pratar om, är ”ökad infektionskänslighet, ben-skörhet, minskad fertilitet, frusenhet och ständig hunger”.  Låter inte kul!
Så varför inte prova den nya 5:2 kemikaliefastan istället, en livsstil utan parfym, kemiska hygien- och rengöringsprodukter,  tillsatser, lös-ningsmedel och helst även plastförpackningar, mm, i två dagar/vecka. Det kommer att förändra ditt liv. Jag lovar. Du kommer att börja återerövra ditt lukt- och smaksinne och därmed äta mindre (eftersom det är svårare att hitta naturlig eko-mat) vilket kommer att göra att du går ner i vikt.
Hur du ska kunna undvika flamskyddsmedlen i nya soffan och ftalaterna i hemmets plastmatta? Vet inte. Du får nog ta in på nåt eko-hotell där man serverar eko-buffé. Låter väl bra! Hur mycket längre du kommer att leva? Vet inte, den som lever får se! (kemikalier-livslangd) (lögn-om-livslängd) P.s. 2:5 varianten är nog effektivare.. BLOGGPOST permalänk Ny  5:2 kemikaliediet!

Both comments and pings are currently closed.

3 Kommentarer to “NY 5:2 KEMIKALIEDIET!”

 1. admin skriver:

  Inser att begreppen ”kemikaliediet” och ”kemikaliefasta” kan missförstås – ska man bara konsumera kemikalier eller avstå från dem? Att jag blandar sånt man äter med sånt man har på huden eller andas in kan också te sig konstigt för en del, men allt kan påverka oss.
  Hur som helst så glömde jag nämna att kemikaliefria dieten kan ge vissa abstinensbesvär i början…
  F.ö. hade nog inte försöksråttorna (de som levde lite längre av dieten) kvicksilveramalgam i munnech n, vilket en av mina 5:2 dietbekanta har. Under dietdagarna äter han bara typ en smörgås på morgonen och en dricker han kaffe på eftermiddan. Därefter inget mer.

 2. Eva skriver:

  Tack för intressant läsning här och i din bok. Om att hitta ej giftig inredning. Skulle vi inte kunna starta en lista här och fylla på med det vi hittar? Eller det kanske redan finns. I din bok nämner du att man kan få hjälp att mäta emission i hemmet. Något tips på vart jag kan vända mig för att få den hjälpen? Mvh Eva

 3. Maya. skriver:

  Det var en kulig tanke, detektiven, som alla borde testa!

Subscribe to RSS Feed