https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

MOTVERKA MIKROTUMÖRER?

Kan man förebygga bröstcancer?

Bröstcancer-kopplas-till-blodtrycksmedel, enligt ny studie (sr). Men hur vet man att det är de s.k.kalciumantagonisterna.och inte den bakomliggande sjukdomen eller sjukdomens orsaker* som ligger bakom  ökningen?
Antalet bröstcancerfall har ökat med 20 procent på fem år enligt sr.se. och ökande befolkning kan vara skälet. Och ny-livsstil, enligt Sydsvenskan.
5-10 % av fallen är ärftligt betingade och det var för att slippa bröstcancer som aktrisen Angelina Jolie  lät avlägsna sina bröst, vilket föranledde Naturalnews** att skriva:. 
Tanken att bröstcancer skulle vara en ”procentrisk” är en komplett lögn. Sanningen är att alla har mikrotumörer i kroppen, inklusive jag själv. Cancer är inte en sjukdom man bara ”får” som att slumpmässigt bli utsättas för blixten. Det är nånting man måste  ”hantera” eller  ”förebygga” dag för dag, måltid för måltid, genom livsstilsval som inkluderar vitamin D tillskott, näring, supermat, grönsaksjuice och genom att undvika cancerframkallande kemikalier och strålning.”.
Vet inte om alla har mikrotumörer i kroppen, men kanadensiska forskare säger sig ha hittat sådana hos människor som dött av andra orsaker än cancer.  
”Varje dag året runt dör det lika många människor av olika cancersjukdomar som det ryms i en fullsatt Boeing 747. 30 procent att dessa dödsfall beror på dålig kosthållning. Men om du äter ”cancersmart” mat, kan du få en säkrare flygning genom livet” (epochtimes)
”Säkerhetsbältet” borde nog även inkludera ett undvikande luftburna cancerframkallande kemikalier, samt sådana man har på huden, tänker jag. Men tänk om det inte bara är det man utsätter sig för nu, utan även det man har utsatts för tidigare i livet, inklusive som foster foster (ncbi), som påverkar. Nåja, det skadar väl ändå inte att försöka.
*) Tänk om det höga blodtrycket orsakas av kemikalier eller kvicksilver? (amalgam-hjartproblem)
**) refererar sällan till sidan Naturalnews då jag inte alltid upplever den som tillförlitlig..
Se även Bröst-är-som-svampar! Förebygg-bröstcancer Telefon-i-tuttekassen
BLOGGPOSTA permalänk Motverka mikrotumörer?

Both comments and pings are currently closed.

2 Kommentarer to “MOTVERKA MIKROTUMÖRER?”

  1. [...] intresse! (medan Gidlunds bok-ges-ut-postumt) Se även inläggen Barncancer-ökar &  Motverka-mikrotumörer. BLOGGPOSTA permalänk Ingen cancerprevention! Inlagd i Okategoriserade | Tags: cancer, [...]

  2. [...] jag ska läsa vid tillfälle). Men morgongympa räknas också. Gärna framför öppet fönster. (motverka-mikrotumörer) (bröst-är-som-svampar)  (sr.se) fotoakuten BLOGGPOSTA permalänk Luft mot bröstcancer? [...]

Subscribe to RSS Feed