https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

24 RÖSTER OM TILLVÄXT!

Bok om evig tillväxt på ändlig planet!

MP-sätter-tillväxten-i-kö, anser M i Svd angående Stockhoms (eviga?) tillväxt och det är bara en av många artiklar där t-order förekommer, ofta i ganska snäv bemärkelse. Kanske får man en mer mångfacetterad bild i den nya antologin ”Att svära i kyrkan – Tjugofyra röster om tillväxt” som släpps under Almedagsveckan i juli. Läs mer HÄR! 
Själv funderar jag över pryl- och kemikalietillväxten och om vi åter får glödlampor som håller i 100 år när resurserna sinar: Nytänk & Nerväxt. Och vad sägs om routern som hämmar tillväxt? BLOGGPOSTA permalänk 24 röster om tillväxt!

Both comments and pings are currently closed.

En kommentar to “24 RÖSTER OM TILLVÄXT!”

  1. [...] gissa!  P.s. Kemikaliernas roll i klimatfrågan tas upp i ett senare inlägg! Läs om boken via 24-röster-om-tillväxt! (Alme.info) BLOGGPOSTA permalänk  Kemikalier & klimathot! Inlagd i Okategoriserade | Tags: [...]

Subscribe to RSS Feed