https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

TELEFON I TUTTEKASSEN!

21-åring fick bröstcancer av mobilen?

Skådespelerskan Angelina-Jolie-har opererat bort-brösten, skriver Svd.
Kanske smart gjort, eftersom hon (precis som 5-10 %* av bröstcancer-drabbade) har en genvariant som medför kraftigt ökad bröstcancerrisk. 
Mindre smart var det förmodligen, att som 21-åriga Tiffany Franz, ständigt ha mobiltelefonen i behån. Var det orsaken till hennes aggressiva bröst-cancer? Se video: did-cellphone-cause-womans-breast-cancer?
Bröstcancer rekordhögt hos kvinnor under 50 skriver The Telegraph. Orsakerna är kvinnors dryckesvanor och sent moderskap, menar man. Fast kemikalieanvändningen är också rekordhög - se inlägg! (Bröst är som svampar) För att inte tala om mobilanvändningen. Kan man utesluta kombinationeffekter?  *) (brca) -övriga fall orsakas av miljöfaktorer. (dn/jolie-opererade-bort)
BLOGGPOSTA permalänk Telefon i tuttekassen!

Both comments and pings are currently closed.

4 Kommentarer to “TELEFON I TUTTEKASSEN!”

  1. Jaro Pleva skriver:

    Undrar om någon någonsin frågar sig hur bröstcancerdrabbade ser ut i munnen, främst m a p amalgamfyllningar, och då främst de som sitter i underkäke. Därifrån är det rätt nära till lymfvägarna och de drabbade områden. Den saken är i alla fall säker att Hg sipprar ner från fyllningarna med de konsekvenser det innebär… At glömma bort skiten i munnen är oförlåtligt!!!

  2. Anders H skriver:

    Intressant kommentar Jaro.
    Det finns även resonemang att nervbanorna i underkäken kan påverkas av infektioner/inflammationer i/under tänderna. Min hustru blev bättre i sin ansiktspares när hon tog bort en visdomstand på samma sida. Vi är båda amalgamsanerade sedan ca 20 år.

  3. [...] löst i dubbel bemärkelse, men även när de är friska vill många tandläkare dra ut dem.  *) Se inlägg Läs om rotfyllningar i tid. inlägg: Demens-fran-roten Bisfenol-A-i-roten Artiklar från [...]

  4. [...] inte alltid upplever den som tillförlitlig.. Se även inläggen Förebygg-bröstcancer & Telefon-i-tuttekassen BLOGGPOSTA permalänk Motverka mikrotumörer? Inlagd i Okategoriserade | Tags: bröstcancer, [...]

Subscribe to RSS Feed