https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

TA BORRELIA PÅ ALLVAR!

Krav på bättre diagnostik och vård i 28 länder!

Borrelia är en bakteriell infektion som sprids med hjälp av fästingbett och kan ge svåra symtom. 
Linus, 15,-dog-av-borrelia, rapporterade Tv4 häromdan, ett inslag som förmodligen ingick i den internationella kampanj för bättre diagnostik och vård som genomfördes i 28 länder, däribland Norge där Lars-Monsen-krävde at-myndighetene-tar-flatten-pa-alvor. (flatten=borralia) (Nrk/dagsrevyen(Dagbladet/borreliose) (Dagbladet/2013/05/10/flatt) ( (glomdalen) 
 Jag känner själv flera personer som tvingats åka till Tyskland både för diagnostik och vård, men diagnosen-borrelia-utreds-nu av-myndigheter! Kommer nya Folkhälsomyndigheten att ta borrelia på allvar? P.s. Fästingar kan även sprida TBE-smitta som-kommer-att-bli-värre  och generellt anmäler allt fler felbehandling i vården! Patientförening: borrelia-tbe 
BLOGGPOSTA permalänk Ta borrelia på allvar!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Subscribe to RSS Feed