https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

LAMT OM NY LIVSSTIL!

Superfertil med kemikaliefri stil!? 

Ny-livsstil-ökar-chansen-att-få-barn, skriver Dn. Det är tidningens egen medicinreporter, Anna Bratt, som skrivit en bok om hur man blir mer fertil! Hm, några ljumma råd. En del vettiga. Men kolla här – hon rekommenderar fler antioxidanter för att maxa-sin-fertilitet-som-man medan kvinnor maxar mest genom att typ fimpa och ta folsyra. Skärp dig Bratt! Du glömmer kemikalierna. Att folk är hormonsjuka som det har talats så mycket om på sistone, att t o m min gamla kompis från Uppsala börjar fatta. Åsså ska man inte glömma det som finns i munnen, som ännu färre kompisar begriper. Men jag vet många som efter skonsam amalgamsanering blivit lyckliga mödrar fast de haft svårt att bli med barn innan. Särskilt svårt kan det vara för tandsköterskor som utsätts för många risker: female-reproductive-hazards-in-the-dental-office. Och är det egentligen bättre med östrogena bisfenol-fyllningar än kvicksilver? (se tandvård ovan) Hormonrubbad hygien ska man i alla fall undvika.
foto: fotoakuten BLOGGPOSTA permalänk Lamt om ny livsstil!

Both comments and pings are currently closed.

En kommentar to “LAMT OM NY LIVSSTIL!”

  1. admin skriver:

    Så här skrev den i inlägget nämnda kompisen i Uppsala om den nya WHO-rapporten:
    ”Jag hörde om det där med hormonpreparat, och förstår nu att det är ett stort problem och att du har legat långt före hela tiden..”

    Hon har nästan fattat, för det handlar om kemikalier inte om ”preparat”, eller gör det det ibland? Ex. bisfenol A utveckades ju som ett slags läkemedel som skulle göra att foster gick upp i vikt. Fast det har jag visst inte skrivt om än, eller har jag?
    Jo, det har jag, se inlägg med länk: http://kemikaliedetektiven.se/wordpress/?p=52319

Subscribe to RSS Feed