https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

MAGNET I MANSLEMMEN?

Kroppsförbättrande elkänslighet!

I trendiga Tekniksafari hör jag om en man som har låtit operera in mini-magneter i fingrarna. Vill han bli oemotståndlig? Nej, han vill bara känna av de elektromagnetiska fälten i sin omgivning. Lite på kul liksom. Precis som elöverkänsliga. Fast då är det inte på kul (och inte så trendigt). Men den här mannen mår inte dåligt (inte än i varje fall). Men det pirrar lite skönt när han närmar sig en elektrisk apparat. 
Många efterföljare!
En person i veckan får magneter inopererade i fingrar, armbågar eller t o m i genitalier i en svensk piercingstudio. En tjej med magnet under klitoris har en kille med magnet i fingret. Hm. Men om man har en magnet i kuken finns det väl risk att man tänder på typ kylskåpet? Eller ugnen?
Finns det risker?
Kirurgiska ingrepp medför alltid en infektionsrisk. Och om det tunna silikonhöljet på implantatet går sönder exponeras man för den giftiga metallen neodym (som lär vara täckt av ett guldskikt?), och själva pirrandet kan, enligt virtualworld, orsaka viss vävnadsdöd.
Därför rekommenderas inte magnetimplantat i läppar och genitalier. Man löper också risken att bli kemikalieintolerant (få typ TILT). eller utveckla autoimmuna reaktioner mot metallerna i implantatet som även innehåller järn och grundämnet bor. Vad de små radiosändare (RFID-implantat), som kan användas som typ låsöppnare, innehåller, vet jag inte. Men visst är det coolt att man nu t o m kan låta inoperera en liten LED-lampa i lemmen. (hand: fotoakut)
P.s. Är neodym en miljörisk? se nyteknik BLOGGPOSTA permalänk Magnet i manslemmen?

Both comments and pings are currently closed.

6 Kommentarer to “MAGNET I MANSLEMMEN?”

 1. Moa skriver:

  Detta är både sanslöst och sanning. Det finns en del män som efter ex. testikelcancer får pröva alla tänkbara knepiga lösningar för att uppnå erektion, detta är kanske en av dem. Moa

 2. Ludde skriver:

  ”En tjej med magnet under klitoris har en kille med magnet i fingret.”
  Vad betyder ovan citerade från blogginlägget?
  Ludde

 3. Halogenica skriver:

  Att de har väldigt intressant sex…?

  *fnissar åt kylskåpet*

 4. Lasse A. skriver:

  *”Fnissar åt magneterna”… :)

 5. [...] veta om man är allergisk innan man låter sätta in titan i höften eller lite guld i snoppen (inlägg). P.s. Det finns en spray som visar om en metall avger nickel (Kemi) Nickel kan [...]

 6. Josef Boberg skriver:

  Den trådlösa tekniken-myntet har en förskräckande baksida – och då särskilt för barn och tonåringar – som jag ser det.

  Ingående i sak om vad jag grundar det på HÄR.

  I o f s så kan jag ha fel i detta – men det kan jag ej föreställa mig att jag har.

Subscribe to RSS Feed