https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

FLAMSÄKRAD & KRIMINELL?

ADHD av flamskyddsmedel som foster!

ADHD-vanligt-bland-unga-brottslingar, enligt en studie. ADHD vanligt bland unga  som flamskyddats under fosterstadiet, enligt en annan (från Kalifornien) ADHD var vanligast hos de barn i 5-7 års åldern som mest belastats med det bromerade flamskyddsmedlet PBDE*. (ehp) (sr.se)
Könsskillnader!
Både flickor och pojkar ingick i studien, men inte i den förstnämnda, där endast manliga brottslingar undersöktes. Varför?? (Ville man förringa just mäns brott?) Och vad händer med kvinnor med ADHD? Blir de blyga och okoncentrerade?
(adhd myths) Eller radiopratare? Arbetsnarkomani är ju inte brottsligt (Cissi som side-kick) 
F.ö. undrar jag om man kan bli kriminell även av välling eller kommunala ftalater! fotoakuten 
*) RoHS-direktivet reglerar användning i EU! BLOGGPOST permalink Flamsäkrad & kriminell?

Both comments and pings are currently closed.

2 Kommentarer to “FLAMSÄKRAD & KRIMINELL?”

  1. admin skriver:

    Flamskyddsmedel behövs ofta inte, särskilt inte i produkter som soffor och sängar. Läs mer i ”kemikalieboken” ovan.

  2. [...] verkan, såna som bl a finns i barnvälling (inlägg) och finns det nåt samband mellan Flamskyddsmedel & kriminalitet? BLOGGPOSTA permalänk Vitaminer mot våld!? Inlagd i Okategoriserade | Tags: våld, vitamin [...]

Subscribe to RSS Feed