https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

FRANSKT FÖRBUD MOT BPA!

Frankrike förbjuder bisfenol A i matförpackningar!

2015 förbjuds bisfenol A (BPA) i alla matförpackningar i Frankrike och redan nästa år i förpackningar för babymat. (parlement-francais-interdit-le-bisphenol) (bpa-in-food-packaging). Men hur blir det med franska barns tuggytor? (se inlägg) och har beslutet något med att det numera finns färre franska spermier? BLOGGPOSTA permalänk Franskt förbud mot BPA!

Both comments and pings are currently closed.

En kommentar to “FRANSKT FÖRBUD MOT BPA!”

  1. [...] gör att Centerpartiet-nu tar-strid-i-EU-om-förbud-mot-bisfenol. Frankrike har ju redan banat väg (inlägg), och det underlättar att det nu finns en majoritet i alliansen för att fasa ut bisfenol A utan [...]

Subscribe to RSS Feed