https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

PLASTPÅSAR GER JOBB!

Arbetslinjen: jobb för jobbens skull?

Plastkassar-inget-nödvandigt-ont, skriver Miljömagasinet. Men arbets-tillfällen för 17.500 anställda hos 275 producenter av plastkassar skulle försvinna om plastkassarna försvann, hävdas i Österrike. Hm, är jobb ett självändamål, oavsett hur hälso- o. miljöfarligt det är? Är det därför som svenska ministrar kämpar mer för snuset än för klimatet, enligt Schlyter i gp.se? Och vapen (sr) (ekot) (svd) mm genererar ju också jobb!!!
Lyssna på filosofiska rummet från 2011 i sr.se. Och ta en titt på plastriot! Där hävdas att vi trots alla biverkningar ändå behöver plast, men alla verkar inte hålla med – se kommande inlägg och läs om Virtuell näverask! foto: sansac bioplast BLOGGPOST permalänk Plastpåsar ger jobb!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Subscribe to RSS Feed