https://www.facebook.com/kemikaliedetektiven

KLIMATSPRAY FÖRSURAR HAV!

Kemikalier i skyn imponerar ej i Doha!

Geoengineering (se Gates geomanipulerar) imponerar föga vid klimatmötet i Doha, trots att en ny amerikansk studie visar att det skulle vara ett billigare sätt att motverka klimatförändringar än att minska koldioxidutsläppen (typ en quick fix). Metoden kan ha många okända biverkningar, menar skeptikerna och man vet redan att kemikalierna kan bidra till försurning av haven (us-climate-talks-geoengineering) som i sin tur kan lösa-upp-snäckskal. Hur mycket bidrar den-stora-tvångstrojan BNP till klimatkollaps-vid-fortsatt-dödlage? fotoakuten 
BLOGGPOSTA permalänk Klimatspray försurar av!

Both comments and pings are currently closed.

3 Kommentarer to “KLIMATSPRAY FÖRSURAR HAV!”

  1. [...] Kanske blir de till nån slags skyddande klimatspray? Fast de lär nog inte ta sig särskilt högt upp. Hur som helst så ska man väl inte behöva [...]

  2. [...] i Linköping kommer att kunna ge oss alla fakta, eftersom många vill mixtra med klimatet.  (Klimatspray försurar) fotoakuten BLOGGPOSTA permalänk Chemtrails under lupp? Inlagd i Okategoriserade | Tags: [...]

  3. [...] a kan förstöra ozonskiktet. År de bara olyckskorpar? Fast enligt en tidigare studie kan klimatspray-försura haven! Finns det en skarp skiljelinje mellan vad som kan betecknas som chemtrails och det mer [...]

Subscribe to RSS Feed